Artipack Nederland

Over ons

YOUR PACKAGING THE ART WAY

Op zoek naar stijlvolle verpakkingen voor uw bedrijf? Dan bent u bij ArtiPack Verpakkingen aan het juiste adres. Verpakkingen en draagtassen vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Uw klant moet ermee gezien willen worden.

Italiaanse design, Duitse degelijkheid en oosterse schoonheid
ArtiPack bestaat ruim 25 jaar en werkt met de beste leveranciers ter wereld. Wij bieden Italiaanse en Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor elk budget en voor ieder bedrijf bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Onze organisatie is efficiënt, waardoor wij flexibiliteit en snelle levering kunnen garanderen.

ArtiPack – Voor draagtassen die langer meegaan
Een tasje dat niet alleen van shop naar shop gaat, maar waarmee uw klant overal gezien wil worden. Een tasje dat lang meegaat, mooi blijft en door de klant wordt gekoesterd? Dat wilt u toch ook? ArtiPack Verpakkingen garandeert die kwaliteit.

ArtiPack – Your Packaging the Art Way
ArtiPack behandelt uw verpakkingen en uw merk als kostbare kunst. The Art Way. Bekijk ons ruime assortiment in de online store.

  • ArtiPack heeft ruim 25 jaar ervaring en een groot netwerk
  • ArtiPack biedt keuze uit meerdere internationale leveranciers
  • ArtiPack werkt met een vast contactpersoon, flexibel en betrouwbaar
  • ArtiPack denkt mee en doet professionele suggesties
  • ArtiPack biedt een uitstekende prijskwaliteitverhouding
  • ArtiPack werkt zo veel mogelijk duurzaam en ecologisch verantwoord
  • ArtiPack slaat desgewenst uw voorraad op

Groot inkopen, kleine voorraad
ArtiPack Verpakkingen biedt een unieke storage-service. Bent u een kleine zelfstandige en heeft u beperkte opslagruimte? Wilt u toch het voordeel van groot inkopen? ArtiPack Verpakkingen slaat uw voorraad voordelig en veilig op en levert op afroep.

Persoonlijk advies op maat?
Wilt u persoonlijk advies op maat? Even contact? Even sparren? Even uw bestelling samen nalopen? Dat kan bij ArtiPack Verpakkingen. U heeft 1 vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van de status van uw order.

 

ArtiPack Verpakkingen Nederland
Laan van Kronenburg 14
1183 AS  Amstelveen
Nederland

info@artipack.nl

Tel. +31 – (0)20 – 717 30 35